M/V

Robby Dausy

Bij Cantincrode kent men hem al bijna 50 jaar. Eerst spelend voetballer, dan scheidsrechter en bestuurslid en trainer. Hij leerde gedurende jaren ook de allerkleinsten ( 5 en 6 jarigen) voetballen. Hij is ook nog steeds fervent tennisser en als kers op de taart is hij nog steeds vrijwilliger die zorgt dat de voetbal velden en het domein er netjes bij liggen. Herstellingen binnen en buiten zijn voor hem geen probleem. Kortom een vrijwilliger uit de duizend die zich gratis inzet voor de anderen; missen kunnen we hem niet.

Cantincrode omni sportclub
Reacties
 • Vivianne J

  ongeveer 1 jaar geleden

  Robby ik hoop dat je nog lang mag genieten van je club. Bedankt voor alles.

  • Els D

   ongeveer 1 jaar geleden

   Robby, Vokke, trainer, coach, scheids, ... je hebt al zoveel rollen vervuld op Cantincrode en je geeft je steeds helemaal! Het leukste is dat je er ook zelf van geniet! Trots je dochter te mogen zijn X

   • Rob H

    ongeveer 1 jaar geleden

    Enthousiasme, hulpvaardig, goedgemutst, plezier maken, alles geven... zijn enkele van de vele kwaliteiten van Robby. Een steunpilaar voor Cantincrode!

    • GUIDO C

     ongeveer 1 jaar geleden

     Minstens 46 jaar geleden was Robby al (mijn) jeugdtrainer, en nog steeds zet hij zich in - en kan hij iedereen enthousiast maken voor de club. Chapeaux !

     • jan g

      ongeveer 1 jaar geleden

      De ideale vrijwilliger, spring-in-t-veld, manusje-van-alles...tout court ne crème van ne gast ...en nog steeds een sportbeest(je) :-)

      • Herman M

       ongeveer 1 jaar geleden

       Robby het typevoorbeeld van de vrijwillger,altijd paraat,altijd vrolijk en goedgezind, iedereen helpen en veel humor

       • Eva C

        ongeveer 1 jaar geleden

        Respect voor Rudi, merci voor een ongelooflijk warm onthaal en ondankse de vele kinderen, kent hij elk kind bij naam en karaktertrekjes. Chapeau.