M-top!

De geweldige leiding van Scouts 32/48

De leiding deed er alles aan om de leden bezig te houden tijdens de lockdowns. Ze deden meer dan hun best om de regels te volgen op kamp én er een geweldige, originele editie van te maken, ook op de vergaderingen, en ze vonden altijd weer een supercreatieve manier om weer met een nieuwe actie, zoektocht of idee op de proppen te komen, terwijl het voor hen ook niet evident moet zijn allemaal... ‘Alles voor de mannekes’ is hun motto en dat hebben ze méér dan waargemaakt. Toppers zijn het!

Reacties
 • Cindy Vh

  ongeveer 3 jaren geleden

  Zeer verdiende nominatie!!! Heel knap hoe zij zich tijdens deze moeilijke periode zijn blijven inzetten voor hun leden!

  • Luc M

   ongeveer 3 jaren geleden

   Trotse ouder v een kapoen. Deze leiding verdient het om eens in de bloemetjes gezet te worden! Topteam! ?

   • sumalin g

    ongeveer 3 jaren geleden

    niet alleen een TOP leiding, daar nog is bovenop dankbaar dat ze het inclusieve omarmen. dubbel en dik verdienen ze deze prijs !!!

    • Nicolas F

     ongeveer 3 jaren geleden

     Ze blijven doorgaan! Fantastisch!

     • Jespers N

      ongeveer 3 jaren geleden

      TOP TEAM! Nominatie dik verdiend :-)

      • gert b

       ongeveer 3 jaren geleden

       Ze waren altijd al origineel en creatief in hun scoutszijn, maar in de corona periode hebben ze nog een tandje bijgestoken. trots op onze toppers

       • Anja R

        ongeveer 3 jaren geleden

        De leiding van de 32/48 verdient deze Mie dubbel en dik. Ze geven altijd alles voor de mannekes!

        • Gwenny R

         ongeveer 3 jaren geleden

        • Edwina S

         ongeveer 3 jaren geleden

         't is een toffe scoutsgroep die gaan voor alle leden, leiding en zorg dragen voor elkaar en ook voor het oudercomité. Ze houden iedereen op de hoogte van de nieuwe afspraken i.v.m. de corona, en organiseren jaarlijks een toneel voor de kinderen en leden waar de sint ook welkom op is en alle oud leden met hun kinderen. Ze zijn met veel, maar kunnen ook veel aan. chapeau !

         • Nadia F

          ongeveer 3 jaren geleden

          Fantastisch hoe zij zo gedreven tijdens een moeilijke periode zeer creatief, fris ,positief, informatief en dynamisch uit de hoek kwamen !!! Ik heb genoten van de kerstkaartjes, het instagramaccount, zoektocht, ..... Soms lees je zoveel negatief van de jongeren, vaak zeer onterecht. Daarom verdienen ze destemeer om deze award te winnen. Veel 'ouderen' kunnen nog van hen leren. Mijn stem hebben ze alvast !!!!