Toekomstdag 30 maart 2019

Toekomstdag: Denk en droom mee over de toekomst van Mortsel !
Praktische informatie: 30 maart 2019 – Parkschool + park Oude God – 13 tot 17 uur - kinderopvang aanwezig
Inschrijven: klik hier voor het online inschrijvingsformulier

De start van een nieuwe legislatuur is hét moment voor het maken van plannen: waar  ligt de nadruk, waar leggen we accenten, wat doen we wel of niet tijdens de komende jaren, wat is belangrijk, waar willen we naartoe?

Deze plannen maken we liever niet alleen. We willen zoveel mogelijk ideeën horen. Van iedereen: inwoners, bezoekers, studenten, werknemers, handelaars, ...Iedereen die iets met Mortsel heeft, willen we hierin betrekken. We willen elkaar bestuiven met ideeën en hopen wederzijds gëïnspireerd te worden door elkaar.

Daarom organiseren we op zaterdag 30 maart een toekomstdag waarop we samen met jullie in gesprek willen gaan over de toekomst van onze stad: In welke stad willen wij leven in 2030? In welke omgeving willen we onze kinderen of kleinkinderen zien opgroeien? Welke concrete acties zijn daarvoor dan nodig? Het is een unieke kans om de stad mee vorm te geven. Jij mag dus niet ontbreken!

Wil jij ook mee praten over hoe onze gezamenlijke toekomst er kan uitzien en op welke manier die vorm kan krijgen? Schrijf je dan in via deze website. We verwachten je op zaterdag 30 maart vanaf 12.30u in de Parkschool. We starten stipt om 13.00u want we hebben heel wat werk voor de boeg! Om 17 uur sluiten we de dag feestelijk af met een drankje en klein hapje. Wie wil kan aansluitend nieuwe vriendschappen, initiatieven of plannen smeden tijdens het 'blije bij-uur'.  

De uitkomst van deze dag wordt meegenomen in het opmaken van het strategische meerjarenplan en het resultaat ervan koppelen we graag terug in het najaar 2019.

We laten ons op de toekomstdag inspireren door de voorstellen en ideeën die momenteel volop verzameld worden via de online bevraging en de tussentijdse gesprekken. Wil jij hieraan nog deelnemen, surf naar www.mortselbestuift.be en geef jouw idee in. Je kan ook nog zelf een groepsgesprek organiseren. Tools die je hierbij kunnen helpen vind je hier.

Klik hier om je in te schrijven voor de toekomsdag.